Explotential

Testimonials coachees

Ik begon bij Petra’s traject tijdens mijn opleiding op het HBO en bevond me op dat moment in een intense periode waarin ik burn-out raakte. Ik was al jaren overbelast door problemen met mijn gezondheid, mijn enorme drang om al mijn ambities achterna te jagen en het feit dat ik nou eenmaal zo was. Petra heeft me helpen inzien dat er meer mensen ‘zo zijn’. Ik was altijd enorm gevoelig voor gevoelens van andere mensen, was vaak overprikkeld en was enorm veeleisend naar mezelf. Ik leerde altijd enorm hard, had ‘dedication’, maar op de een of andere manier haalde ik altijd mijn tentamens maar met de hakken over de sloot.

Petra haar meerwaarde heeft bij mij gezeten bij het doen inzien dat er meer mensen zoals ik waren en dat ik wel ‘bijzonder’ maar niet ‘een buitenbeentje’ was. Dat heeft voor mij een stuk bijgedragen aan mijn eigenwaarde en zelfrespect. De openhartige gesprekken zie ik nog altijd als een enorm waardevolle herinnering. Met alles wat ik bij Petra en daarna heb geleerd, is het me toch gelukt om de ambities die ik op korte termijn had (een pre-master halen na mij HBO diploma) te realiseren door trouw te blijven aan mijn ‘bijzondere’ kant. 

Afgestudeerde Bachelor student doorgestroomd naar een Master-opleiding

“De lat werd hoog gelegd door de coach waardoor er een hoge leeropbrengst ontstond. Tegelijkertijd was er een hoge hulp bereidheid”

4e jaars Bachelor student