Explotential

Testimonials coachees

Het maken van de kerntalentenanalyse is echt leuk; a trip down to memory lane. Bij andere testen heb ik toch altijd het gevoel ergens aan te moeten voldoen, iets te moeten halen. Dat is bij deze analyse totaal niet aan de orde en dat maakt het heel ontspannen om te doen.

De uitkomsten zijn op sommige punten echt verassend en soms meer een bevestiging van wat ik ergens wel weet. Petra weet daarbij inzicht te geven, vooral in combinaties van talenten en hoe die tot uiting komen of juist (nog) niet.
Ik weet nu dat er meer mogelijkheden zijn, waaraan ik zonder deze kennis niet zou hebben durven te beginnen (al is het alleen maar in nadenken over) of me er helemaal niet van bewust was.
Mijn kleine talenten die energie kosten zijn niet zozeer eye-openeners, meer bevestigingen, maar wel iets waar ik op een vrij praktische manier mee aan de slag kan.
Petra weet de juiste vragen te stellen en heeft daarbij de mooie balans te pakken tussen vrij direct en heel begripvol.
Ik vind dat het eindverslag heel goed weergeeft wat er behandeld is in de sessies.
Ondanks mijn chaotische aard weet Petra er lijn in te houden, daarnaast was er ook voldoende ruimte om zijwegen in te slaan.
Samenvattend; een hele waardevolle ervaring waar ik graag mee aan de slag ga. Misschien dat ik op een later moment nog bij Petra aanklop om nog verder gecoacht te worden.
Met recht een aanrader!

Christine, hoogbegaafde volwassene.

Ik begon bij Petra’s traject tijdens mijn opleiding op het HBO en bevond me op dat moment in een intense periode waarin ik burn-out raakte. Ik was al jaren overbelast door problemen met mijn gezondheid, mijn enorme drang om al mijn ambities achterna te jagen en het feit dat ik nou eenmaal zo was. Petra heeft me helpen inzien dat er meer mensen ‘zo zijn’. Ik was altijd enorm gevoelig voor gevoelens van andere mensen, was vaak overprikkeld en was enorm veeleisend naar mezelf. Ik leerde altijd enorm hard, had ‘dedication’, maar op de een of andere manier haalde ik altijd mijn tentamens maar met de hakken over de sloot.

Petra haar meerwaarde heeft bij mij gezeten bij het doen inzien dat er meer mensen zoals ik waren en dat ik wel ‘bijzonder’ maar niet ‘een buitenbeentje’ was. Dat heeft voor mij een stuk bijgedragen aan mijn eigenwaarde en zelfrespect. De openhartige gesprekken zie ik nog altijd als een enorm waardevolle herinnering. Met alles wat ik bij Petra en daarna heb geleerd, is het me toch gelukt om de ambities die ik op korte termijn had (een pre-master halen na mij HBO diploma) te realiseren door trouw te blijven aan mijn ‘bijzondere’ kant. 

Afgestudeerde Bachelor student doorgestroomd naar een Master-opleiding

“De lat werd hoog gelegd door de coach waardoor er een hoge leeropbrengst ontstond. Tegelijkertijd was er een hoge hulp bereidheid”

4e jaars Bachelor student